Šta je lajf kouč

Lajf kouč ili na engleskom life coach je životni trener. Potreban je kada se nađete blokirani i zaglavljeni u situaciji na poslu, od radnika do avanzovanja za direktora do CEO na primer.

Šta lajf kouč nudi

Lajf kouč ili na engleskom life coach je životni trener. pomaže da otkrijete u sebi ono što je zaista Najvažnije za vas u vašem životu- IDEJA. Kako  da dizajnirate –PLAN za  postizanje tih stvari.  Uklanjanja blokade na putu do CILJA. Pogotovo je potrebno kada se nađete blokirani i zaglavljeni u situaciji na poslu, od radnika do avanzovanja za direktora do CEO na primer. Svako od nas ima mudrost i snagu da naš život bude ono što želimo da bude. Ovaj koučing nemojte mešati sa NLP! Ne radimo  na isti način!

Način rada

Razgovor i obuka se odvija  kroz  susrete u određenim vremenskim razmacima. Uvek je jedan na jedan.

Započinje se  uvodnim razgovorom. Cilj je  međusobno upoznavanje, dogovor oko načina rada i razmene informacija. TRENERSKI  ODNOS je savez i partnerstvo!!

Proces istrage koja vam omogućava da se ponovo povežete sa svojom unutrašnjom mudrosti! Da  nađete svoje odgovore unutar sebe! Mi smo kompletna  bića sa punim životom! Izbor koji pravimo utiče na svaki drugi aspekt našeg života.

RAD utiče na naše odnose, NAŠ ODNOS  je naš duhovni mir, DUHOVNI MIR utiče na našu sposobnost za radost  koja utiče na naš RAD.

Modeli su od Love by Valentina

Stil i imidž IMIDŽ JE STAV! Verujem da   ZASLUŽUJETE život kakav  VI želite! 

Autor teksta: Mima Mikovic Sertifikovani Feng Shui instruktor  i Kristaloterapeut i Life Coach by IPHM i Tradicionalni Japanski Reiki by Dave King 

www.catyline.com  /lifestyle/   telefon: 061 63 43 143     ili     pišite :info@fengshuisrbija.com     #fengshuisrbija

Sve  o feng shui konsultacijama       na svim drustvenim mrežama samo  #fengshuisrbija  061 63 43 142   i 061 63 43 143

Facebookmail

info@catyline.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »