PRESS – sve ove godine

Ovde pogledajte najnovije:   VIDEO CLIP-ovi sa TV , PRESS tekstovi  RADIO emisije

PRESS CLIPPING je način prezentovanja nečijeg rada kroz:Objavljene članke, tekstove, slike po novinama, magazinima nedeljnim ili mesečnim.TV pojavljivanjima u nekim emisijama stručnog sadržaja. Nekada i šaljivog i opuštenog.

U novije vreme, tekstovi  i intervjui po blog sajtovima i portalima .Sve ove godine, od 1994.godine, po raznim novinama, magazinima nedeljnim ili mesečnim..izlazili su tekstovi o meni i mom radu.  Neke su drugi pisali, neke sam ja pisala.U nekim tekstovima je predstavljen rad i interesovanja o modnom delu posla , kao i kreiranje imidža i life coachinga  kroz  CATY LINE.

Neki  radovi su predstavljeni iz domena holističkih nauka, kroz  FENG SHUI SRBIJA sajt.

Ovde je deo press materijala, koji je relativno poredjan po hronologiji. Od najnovijih do početnih (iz 1994. god.)

          Magazin ŽIVETI ZDRAVIJE,mart 2012.

ceo tekst pročitajte OVDE

COSMOPOLITAN  decembarski broj 2011.

        CEO tekst pročitajte ovde

————————————————————-

Izvor:  organvlasti.com 21.11.2011.

Feng Shui know it all – Mima Miković

Dama koja pomaže ljudima da ostvare pozitivne promene u njihovim životima, stilista i savetnica za potpuni izgled osobe, konsultant i vrsni poznavalac Feng Shui načina življenja; zadovoljstvo nam je da vam predstavimo Mimu Miković.#1. Danas ste poznati kao poznavalac feng shuija, stručnjak istočnjačkih veština zdravlja i uspešnog življenja. Devedesetih ste počeli kao stilista. Kako je bilo raditi tada i danas?
*Devedesete su godine potpunog prepuštanja stihiji potražnje. Znanja koja su vezana za modni stajling su tada bila nepoznanica. Nije se znao ni termin, a ne način rada stiliste.To je bio trenutak kada sam uz znanje imala i najjače klijente. Jedno bez drugog ne bi opstaloOSTATAK TEKSTA PROČITAJTE OVDE

———————————————————————

Kada čujete reč stilista, konotacija je bezbroj, mahom negativnih. Predstavljamo vam jednu fantastičnu damu koja je pionir što se tiče ove profesije. Iako je počela kriznih devedesetih, uspela ja da stekne jake klijente i kontakte, otvori butik i pokrene školu za modele koja je u sebi sadržala i kurs lepog ponašanja.
U međuvremenu je dosta putovala, i prilično proširila vidike – osim vizuelnog konsaltinga, praktikuje Feng Shui(prilagođen našim prostorima i navikama), kao i koučing (coaching).
Njeni prijatelji ističu da je vole zbog zaraznog osmeha, topline i energije koja nikom ne dozvoljava da klone. Majka tri prelepe i uspešne kćerke.

Upoznajte Mimu Miković.

NASTAVAK TEKSTA PROČITAJTE OVDE

—————————————————–COSMOPOLITAN  julski broj 2011.

———-—– feng shui press——————-——————————–

COSMOPOLITAN junski broj 2011.

————————————————————————————–

feng shui press “Naxi revija frizura na Lady fair-u”
21. Maj 2011

U subotu, 21.maja, u okviru manifestacije “Lady fair”, održana je revija frizura koju je pripremio Naxi radio, najslušaniji beogradski radio. Uz slogan revije “Girls have fun” zabavljali smo se zajedno sa mnogobrojnim posetiocima sajma koji su oduševljno pratili ovaj događaj. Trideset devojaka sa fenomenalnim frizurama koje je napravio poznati frizer Dušan Pejović sa svojim timom iz …Maja Rakovic se zahvalila Dušanu Pejoviću i njegovom timu, Mimi Miković koja je režirala reviju, a posebno se zahvalila publici i mnogobrojnim slušaocima i poručila da ostanu uz 96,9 i uživaju u najboljoj muzici sa Naxi radija.” PROČITAJTE OSTATAK TEKSTA

——————————————————————————————-

POLITIKA  26. januar 2011.

———————————————————————————————

MONDO TV: Šta je poželjno u spavaćoj sobi-  19. novembar 2010.

Reporteri MONDA su zajedno sa masterom feng-šuija Mimom Miković posetili Sajam nameštaja u Beogradu u potrazi za idealnim krevetom za parove i za decu.

feng shui beograd

Mima je dala savete kako da izaberete bračni krevet i time omogućite da u vašoj spavaćoj sobi procirkuliše dobra energija, naravno uz akcenat šta da izbegnete, ako je ikako moguće.

Ona naglašava da, prateći savete za uređenje prostora po feng-šuiju, u spavaćoj sobi nikako ne bi trebalo da budu ogledalo i bilo kakvi elektronski uređaji. Sveće su preporučljive.

Krevet bi trebalo da ima …POGLEDAJTE VIDEO CLIP

————————————————————————-

POLITIKA  17. novembar 2010.

———————————————————————————

COSMOPOLITAN  septembarski broj 2010.

CEO tekst OVDE

————————————————————————————

POLITIKA 30. april 2010.

POLITIKA 16. april 2010.

POLITIKA 02. april 2010.

Magazin ONA april 2010.

RTS- TV  KVIZ “SLAGALICA” 2007-2009.

TEKSTOVI U DNEVNOM LISTU-VEČERNJE NOVOSTI-

 

 

Sada nešto o Caty Line i Mimi Miković.

COSMOPOLITAN-Pogledajteo feng shui io aromaterapiji

POZDRAV SVIMA Mima Miković

pišite:  mail i tel: 061 63 43 143

[subscribe2]

 

 

 

Facebookmail

info@catyline.com

CommentsMima
24/06/2011 at 09:35

hvala mnogo:)Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »