Optimizam, moć, lepota i mir

Koje su vaše moći da se sredite i izgledate dobro i pored ovog što se dešava? Kako se sačuvati a biti optimističan i nasmejan? Neka od pitanja koja nas muče sve redom.

Kako da se prevaziđu okolne stvari

Niste sami u ovom svetu, ali imamte mogućnost da reagujete pametnije i uzvišenije nego što nam se sa ekrana nudi, da ne kažem natura.

Koje su vaše moći da se sredite i izgledate dobro i pored ovog što se dešava? Kako se sačuvati a biti optimističan i nasmejan? Neka od pitanja koja nas muče sve redom.

Uskladite boje i detalje

Šta znači izgubiti ego

Opasni simboli sa ambalaža

Naravno da je ovo vreme kada bi se neko naljutio na nas ako bi ga savetovao kako da se pojavi na poslu.

Imam pitanje: da li više volite da vam se obrati prodavačica, apotekarka, koleginica sa posla i slično, neofarbana, sa polomljenim noktima ili pola namazanim lakom, neokupana i nervozna jer je situacija oko nas grozna?MISLIM DA NE BISTE ŽELELI.

Ovo je sve stvar duha, optimizma i svega ostalog ali nikako ne zaboravite da je vizuelni efekat ovih meseci bio takođe jako važan. Doterani i nasmejani, odajete smirenost i samim tim se ponašanje ljudi menja. Vaš duh, jačina i pristup kolegama, deci, ljudima oko sebe, to je ono što vas čini jačima i sigurnim pobednicima.

Neverovatna  dešavanja po radnjama

Juče sam bila u jednoj radnji koja ima tekstilnu robu, naravno da nije naša nego strana. Bila mi je potrebna haljinica i jaknica, dakle za devojčicu.

Imala sam na ustima onu tupavu masku jer su izbacivali napolje, a meni je to jako bilo važno da kupim. Na kasi je bila devojka koja je vikala, drala se na sve kupce i bila jako nepristojna sa svim epitetima trenutno date “moći” i navodne odgovornosti. Bahatost koju sam ja i ostale na kasi doživeli stvarno ne bih do kraja pojašnjavala.

Dakle, u svemu što nam se dešava, lažno ili otrovano, bolesno ili tupavo stanje, ovo su stvari kojih će se oni itekako sećati, a i mi sa njima.

Prvo, polako im se smanjuje prodaja. Drugo, već se zatvaraju radnje po svetu zbog zakona kojim se zabranjuje uvoz i prodaja robe (veoma poznati brendovi) u Americi zbog korišćenja rada u fabrikama sa maloletnom decom. Na kraju, ova gore bahata i još po neki će ostati bez posla. Razumete, nema kupvine, nema posla.

Lepi i negovani nokti

Poslovna odeća menadžera

Uskladite boje i detalje

Ono što nas najviše nervira jeste bahatost, bezobrazluk, nevaspitanost i drskost sa trenutnim moćima ega u ovom vremenu kada je potrebna saosećajnost, ljubav, pomoć da se preživi ovaj trenutak, meseci.

A tako je lepo videti smirenu i nasmešenu osobu, namirisanu i doteranu jer joj je to posao, ali i stanje duha. Zapamtite, stanje duha je najbitnije da se prevaziđe strah koji se nadvio nad svima nama. ON vlada ne ova bolest.

Mir sa vama i ljubav i svetlost :)

Mima Miković

Facebookmail

info@catyline.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »