NAXI revija frizura na Lady Fair-u


U subotu, 21.maja, u okviru manifestacije “Lady fair”, održana je revija frizura koju je pripremio Naxi radio, najslušaniji beogradski radio.

Uz slogan revije “Girls have fun” zabavljali smo se zajedno sa mnogobrojnim posetiocima sajma koji su oduševljno pratili ovaj događaj. Trideset devojaka sa fenomenalnim frizurama koje je napravio poznati frizer Dušan Pejović sa svojim timom iz salona “Wow”, pokazale su kako se spremaju za izlazak u grad slušajući omiljeni Naxi radio.

Atmosferu su dodatno podgrejale zvezde Naxi radija, voditeljski tandem – Maja Marković i Nenad Glođović, koji su svojim prepoznatljivim šalama šarmirali kako publiku tako i učesnice revije.
Svi znaju da Naxi radio ispunjava svoja obećanja tako je bilo i ovog puta – na oduševljenje publike specijalna gošća iznenađenja bila je Milica Majstorović koja je izvela svoj hit “Savršen par”.
Posebno iznenađenje bile su devojke Naxi radija: Milica Kovačević, Nevena Azinović, Maja Pavlović i glavna urednica Maja Rakovic koje su se priključile manekenkama sa trendi frizurama i još boljim raspoloženjem.
Maja Rakovic se zahvalila Dušanu Pejoviću i njegovom timu, Mimi Miković koja je režirala reviju, a posebno se zahvalila publici i mnogobrojnim slušaocima i poručila da ostanu uz 96,9 i uživaju u najboljoj muzici sa Naxi radija.” kako piše na sajtu Naxi radija

S obzirom da je marketing tim sa Naxi radija sjajno opisao reviju, neću sada ja isto. Slike govore više od reči.

A sada ću vam predstaviti kako su tekle pripreme, back stage i na kraju revija frizura.

Dušan Pejović Salon WOW, Mima Miković CATY LINE i Maja Rakovic NAXI radio


Ovo je finish u pripremama,vidite devojke u ogledalu. Moj osmeh je značio da je sve završeno i da smo spremni da idemo na Sajam.Čitav scenario, proba izlaska modela i koreografija. Smišljeni performans. Ipak je tema ‘izlazak u grad’, pa su se na sceni očekivale neke zamišljene mladalačke pripreme ‘za noćni život’. Malo sam bila stroga u početku. Na kraju, to je deo mog posla , zar ne?

Maja,’krivac’ za ovaj event je najrelaxiranija osoba koju znam. Cool i sve je ok.

Frizuru je radio Dimitrije, a gazda Peja proverava da li je ok ( dobra mu provera)

Backstage i završne pripreme

Dimitrije (sine  Mitre) je fazonirao frizuru i Milici Majstorović (Operacija Trijumf).

Nenad i Maja-tim Naxi radija iz Jutarnjeg programa. Odličan voditeljski par.

Ko bi rekao da su radijski voditelji? Vidi se da je zamisao Maje Rakovic, glavne urednice Naxi radija upravo da promeni pristup slušalaca i uvela je devizu-I nas vidite. E pa, što jeste, jeste. Ima šta da se vidi.

Ogledalce, ogledalce…ko je najlepši na svetu?

Hoćeš sa mnom u grad?

Defile modela i predstavljanje tima koji je radio reviju.

S leva na desno ekipa Naxija, u sredini ja i na kraju gazda Peja.

Maja predstavlja svoj radio Naxi, Salon Wow i na kraju naš zajednički rad  koji datira još od 1995. Hmmm dug nam staž, nema šta.

Na kraju, sa delom manekena , fotkica za uspomenu.

 

Mima Miković[subscribe2]

 

Facebookmail

info@catyline.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »