Jaka energija oko našeg tela

Svi osećamo mnoge suptilne promene koje se događaju oko nas i u našim telima i to će se i dalje događati tako da naša energija ima vremena da se prilagodi novim frekvencijama koje se prenose, pomažući nam ne samo da očistimo stare blokade, već i da integrišu sasvim novi zraci koji imaju nove obrasce.
Mnogi se osećaju neverovatno umorno i potrošeno. Kako frekvencija raste, možda će biti teško uočiti prednosti, a lako se može izgubiti iz vida da se napredak uopšte postiže.

Naša se tela menjaju i mi prolazimo kroz ekstremno oslobađanje kako bi više svetla moglo ući u naše ćelije i ostali deo bezvredneDNK, kako naučnici veruju, da bi se i ona aktivirala. Kako se naši stari karmički zapisi spaljuju svetom alhemijskom vatrom, više svetla može da uđe zbog tih pročišćavajućih vatri. Novembar 2019. je bio sa prilično jakim vrtlogom, da bi se te nove energije infiltrirale.

Stvaranje kristalne dijamantske čaure oko nas, kroz novembarske kosmičke talase, kojima smo zapljusnuti 2019.godine

Svi prolazimo kroz čišćenje uklanjanja toksina i emocionalnih slojeva koji su se polako stvarali tokom mnogih životnih vekova. Solarni bljeskovi i dalje će se puštati pojačavajući i pomažući nam u nadogradnji naše DNK, menjajući našu vibracijsku frekvenciju. Pojačana osetljivost, električni naleti i zujanje kroz telo, povećana osetljivost na zvuk i energiju. Mišićni grčevi i toplotni bljeskovi povezani su s oslobađanjem kundalini energije koja se kreće kroz telo. Poremećaji spavanja i potreba za većom tišinom i mirom.

Indikacije promena su: vrtoglavica, neobjašnjivi simptomi nalik gripu, osećaj letargičnosti i glavobolje i magla u mozgu bez ikakvog vidljivog razloga. Osećaji iscrpljenosti i izgaranja, a tiroidna žlezda kao daje zalepršala. Može biti ubrzan rad srca, dok se srčana čakra budi poput uspavanog giganta koji se meša. Naša se životna snaga se prilagođava dok se nežni talasi svetlosti kreću kroz nas. Ovi će neugodni simptomi proći dok naša vibracija nastavlja da raste i ispravljamo se i oslobađamo energetskih blokada i distorzija koje smo nosili oko sebe.
Ova unutrašnja prilagođavanja su da nam skrenu pažnju i upoznaju i da očiste unutrašnje zagađenje koje smo nosili.

Što više nastavljamo da čistimo sebe, što smo bliži višem nivou duha, to će biti manje naporan i više svetla možemo primiti.

Zaista smo kao neki centar za bebe koje uče da se priključe na više puteva koji nam pre nisu bili dostupni. Mi možemo podneti samo određenu količinu energije koja prolazi u isto vreme kroz nas, u suprotnom bismo bukvalno probušili naše “strujno kolo” . Naš posao je da budemo otvoreni za rad sa povećanim naponom koji dolazi.

Otvaramo linije ekstra-senzorne komunikacije koja nam ranije nije bila dostupna. Da bi se ovo uspešno uradilo naša duhovna, emocionalna, fizička i mentalna tela moraju biti pročišćena.

Izvor:Facebook

sertifikat-mima[1]

Mima Mikovic, inostrano certifikovani  i akreditovani Feng Shui   konsultant i Kristaloterapeut i licencirani instruktor predavač kod IPHM

Inostrani  Certifikat USUI TEATE  i  TRADITIONAL JAPANESE  REIKI by  Dave King.    Life Coach  

tel:061 6343143 ili 0616343142

Pogledajte i sajt o www.fengshuisrbija.com

Facebookmail

info@catyline.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »