Feng Shui

Lekovite informacije

Ova strana je posvećena svim novim informacijama iz oblasti zdravog rasudjivanja, života, hrane i kozmetike i naravno FENG SHUI nauke.  

  INFORMACIJE SU LEK

Globalno umrežavanje je dostiglo vrhunac posećenosti    društvenim       mrežama-you tube , twiter i face book i naravno naših mailova. Stoga- nikad brže se nije širila vest o svetskim saznanjima ili tajnama, nego u ovom vremenu.

A ipak se nešto dešava…posle osvešćivanja ljudi šta se jede, pije, udiše  itd. Na nivou čoveka je da menja SVEST i da ne kaže da je  BESPOMOĆAN. To je smešno!!!

Naravno ovo je reč koju govori  generacija 50 i  60-tih.  Mlađa je borbenija i spremnija za život. ZAŠTO ?? Pa zato što su svi resursi komunizma potrošeni odavno.

Nisu ni kao deca imali prilike da’ uživaju u blagodetima’ vremena koje se sada veoma često čuje. ‘Eh, bilo nam je lepše u Titovo vreme’. Ma ljudi- kada se vraćamo na prošlost, ne živimo sadašnjost!  To isto važi i za budućnost. ŽIVITE SADA!

Dakle, sve je u našim sopstvenim rukama. Samo je bitan trenutak kada sazreš i menjaš sebe. Bez novaca se ne može. Klasičan ‘stalni’ posao je sada UTOPIJA nekog budućeg vremena. Preformulišite reč posao odmah u glavi i naučite nove stvari.  UČITI, ČITATI, BITI OBAVEŠTEN !

 

NAJMOĆNIJE ORUŽJE ZA ŽIVOT. TO JE LEK ZA SVE BOLESTI.                                                            ZNANJE JE MOĆ!!

 

Šta je feng shui

Tradicionalne feng shui veštine su umetnost balansiranja i harmonizacije kosmičke či energije sa ljudima i prostorom .

Dovode do životnog boljitka, zdravlja i usaglašene ljubavi. Pomažu da nadjete povoljnu lokaciju za stan, kuću, poslovni prostor. Da sredite unutrašnju dekoraciju, okolinu i popravite zdravlje i energetski balans. Usaglasite ljubav i odnos u familiji. Pojačate medjuljudske odnose i komunikaciju sa decom. Napredujete u karijeri i privatnom biznisu. Na kraju, da lakše povećate priliv novca, neophodan u vremenu materije u kojoj živimo.

Mnoge stvari koje se primenjuju tokom feng shui analize jesu logične.Naravno, slične su starim slovenskim pravilima koje su naši narodi na Balkanu primenjivali prilikom gradnji kuća i manastira. Feng shui je drevna nauka koja je sačuvana od zaborava i koja se primenjuje u svim segmentima života. Jednostavan primer su dva uspešna grada Hong Kong i Singapur, koji su apsolutno uradjeni po feng shui pravilima.

Ovde liknite za: DA LI STE ZNALI

POSTAVLJAĆU S VREMENA NA VREME NEKE  SVOJE I OBJAVLJENE TEKSTOVE SA RAZNIH INTERNET STRANA.

Mima Miković,  inostrano certifikovani  i akreditovani Feng Shui konsultant i Kristaloterapeut i licencirani instruktor predavač kod IPHM  sertifikat-mima[1]

Inostrani Certifikat USUI TEATE  i  TRADITIONAL JAPANESE  REIKI by  DAVE KING.    Life Coach.  061 63 43 143 info@fengshuisrbija.com 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »