Prozor, sunce i energija novca

      Magazin ŽIVETI ZDRAVIJE, mart 2012.

Da li znate da su prozori vezani za priliv novca?

Postoje neka feng shui pravila koja se obično ne pričaju, ali se logički potvrdjuju.

Pogledajte kod vas u stanu, da li ste blokirali prilaz prozorima? Da li su vam spuštene roletne na pola? Navučene zavese i u sred dana upaljena svetla?

 Ako je odgovor DA, onda imate problem sa manjkom energije, strahom od života i finansijskih problema.

Strah od promena i večito pitanje:Kako dočekati sledeću platu?

Ovo je tipičan primer blokade či energije

PROZORI su, pored vrata drugi način ulaska či energije u stan. Či je energija kosmosa čija  harmonizacija i balansiranje pomažu život ljudi u prostoru.

VAZDUH I KISEONIK je osnovni ekvilalent života.
Disanje je jedna od glavnih misterija čoveka. Ključ je za mnoge tajne. Tajne ZDRAVLJA, tajne PRODUŽETKA života i tajne NAŠIH prirodnih MOGUĆNOSTI. Samo se po disanju razlikuje naša Planeta od svih ostalih u Sunčevom sistemu. Posle 2-3 minuta, ako ne dišete, život se prekida.

Ulaz sveže energije i provetravanje je starim narodima bio način uspostavljanja balansa vetra, sunca, vode i drveta  spoljne sredine sa prostorom i ljudima u njima..

Da bi ušla osvežavajuća i lekovita či, potrebno je otvarati prozore u celoj svojoj širini. Nije dovoljno otvaranje na kant ili samo pola prozora.

Već znate – NAŠ STAN JE NAŠ HRAM.

Tako su prozori oči našeg stana. Ako su prljavi, polomljeni, naprsli ili jednostavno zatamnjeni i pokriveni.. vidik je skučen. Vidik ili horizont, predstavlja u feng shuiju, širi spektar mogućnosti, oblasti i ideja za poslovne i životne ciljeve. Pojačava moć u ljudima za prevazilaženje trenutnih problema. Kreira energiju ugleda i ponosa kod pojedinaca  i kod familije u celosti.

Sunce kao izvor životne energije je vezan za vatru i pročišćenje.

Sijalice i lampe su zamena za sunce, ali ne stalno.

U stanovima sa prozorima koji su niski ili mali, bez dovoljno dnevne svetlosti, uslovi životne sredine čoveka su  MRAK, STAGNACIJA, BLOKADA. Beživotna, negativna energija će se manifestovati na promeni psihe i karaktera ličnosti.

Lišavanje svetlosti  kod dece je u vezi sa gradjenjem njihove ličnosti. Kod starijih je vezano za trenutno stanje optmizma ili suprotno, depresije.

Zato pregledajte da li vas blokira neki deo nameštaja da pridjete prozoru. Raširite zavese da udje sunce. Otvaranjem prozora i provetravanjem je  omogućeno či energiji da smireno i savršeno udje u stan.

Da vam unese dobar priliv vazduha i energiju novca i mira u kući.

Mima Miković

www.fengshuisrbija.com

Ceo PRESS PROČITAJTE   OVDE[subscribe2]

 

Facebookmail

info@catyline.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »