LIMUN protiv kancera

Još nešto o limunu, kao lek protiv kancera

Ovo je poslednja vest iz medicine u borbi protiv raka.PROČITAJTE PAŽLJIVO- PREVOD SA FRANCUSKOG O LEČENJU RAKA PREMA OBAVEŠTENJU DOBIJENOM IZ NAUČNOG INSTITUTA ZA ZDRAVLJE U BALTIMORU, MERILEND,SAD

BLAGODETI LIMUNA

LIMUN (citrus) je čudotvoran proizvod za ubijanje kancerogenih ćelija. SNAŽNIJI JE  10.000 (deset hiljada) PUTA OD HEMOTERAPIJE.

ZAŠTO MI OVO SAZNAJEMO TEK SADA?

Zato što postoje laboratorije koje su zainteresovane za proizvodnju jedne sintetičke verzije koja će im doneti ogromnu zaradu. Njegov ukus je prijatan i ne stvara one stršne posledice kao hemoterapija. Ako imate mogućnost, zasadite limunovo drvo na verandi ili u bašti.

Koliko ljudi umire dok se ljubomorno čuva tajna,da ne bi bili pogođeni multimilioneri velikih korporacija. Kao što znate, stablo limuna je nisko, ne zauzima mnogo prostora i poznato je po svojim raznolikim plodovima.

Možete da uzimate limun na različite načine: da jedete plod, da ga cedite i pravite razna pića i kolače. Pripisuju mu se razna svojstva, ali najpovoljniji efekat ima na ciste i tumore.

Ova biljka je dokazani lek protiv svih tipova raka. Smatra se da je takođe, antimikrobski agens širokog spektra protiv bakterijskih infekcija i gljivica. Da je efikasan protiv internih parazita i crva. Takođe da reguliše veoma visoki krvni pritisak i nervne poremećaje i deluje antidepresivno.

Izvor ove informacije je fascinantan: on potiče od jednog od najvecih proizvođača lekova na svetu.

Tvrde da posle više od 20 godina rada u laboratoriji, od 1970. god. је  konstantovano da limun uništava maligne ćelije u dvanaest vrsta raka: rak debelog creva, dojke, prostate, pluća, pankreasa…

Sastojci ove biljke su pokazali da deluju 10.000 puta bolje od Adiamicina, hemioterapeutske droge za usporavanje rasta kancerogenih ćelija. Ono što je jos iznenađujuće, limun uništava kancerogene ćelije a ne utiče na zdrave ćelije.” –Naučni institut za zdravlje, L.L.C. 819 Kozul,Baltimore, MD, 1201.  Institut de Sciences de la Santé; L. L.L., 819 N. Causez Street, Baltimore, MD 1201

KORU LIMUNA NE bacajte!

Stavite je u posudu sa vodom, osvežiće prostoriju dok vi udišete C vitamin. Idealno je da stoji na radijatoru. Poznat je u feng shui i kod aromaterapije, kao odličan stimulans za rad i davanje yang energije.

POVEZANE TEME:    Živeti po Malahovu  DETOX   

Od čega se pravi hrana u Meku     Otrovi u hrani

Emulgatori u ishrani   Kak lečiti opekotine   Kristali  Solarna yoga   Aromaterapija  FENG SHUI SAVETI

Facebookmail

info@catyline.com

Comments

14/04/2011 at 05:09

оно што сам тражио, хвалаLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

OTROVI u hrani

25/01/2011

Translate »